• Full Body Wax
  • Latex handschoenen op voorraad
  • Voordelige starterskits
  • Italwax Selfie
  • kant & klare waxing strips
  • Corona beschermingsmiddelen
  • Italwax Flex
  • Xanitalia
  • NIRVANA

Harsdiscounter | Zelf Harsen en Waxen met de beste en goedkoopste producten

Zelf thuis harsen en waxen met professionele hars en wax producten. Harsapparaten, Harspatronen, Wax & Harsverwarmers. Alles voor perfect ontharen. De beste en goedkoopste aanbieder van hars en wax in Europa.

Harsdiscounter is een webshop van Maxx Wellness BV te Zwanenburg. Sinds 2007 is ons enthousiaste team wereldwijd voortdurend op zoek naar producten die ons haastige leven ontspannende, aangename, kortom weldadige momenten kunnen bezorgen. Producten die voor ontspanning en een goed gevoel zorgen op verschillende momenten van de dag. Producten die zowel professioneel als privé ingezet kunnen worden en die voor een snelle revitalisering zorgen. Denk aan haar-, lichaams- en gezichtsverzorging in de vorm van shampoos, crèmes, massageolie en –wax, gels en essentiële oliën. Sinds 2015 zijn daar de hars en wax producten van ItalWax bijgekomen, die exclusief verkrijgbaar zijn op Harsdiscounter.nl.

De Harsdiscounter op je smartphone!

Let op!: We hebben een gloednieuwe versie van de app gebouwd.

Download hem hieronder en profiteer van speciale aanbiedingen.


  

 

 

Professionele cosmetica voor ontharing

Harsdiscounter biedt hars en wax producten speciaal ontwikkeld voor de professional en voor thuisgebruik. Alle hars en wax producten zijn geproduceerd volgens een moderne en klassieke Italiaanse formule. Om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen staat het hele productieproces onder streng toezicht van een eigen laboratorium in Milaan.

Zelf waxen en zelf harsen is makkelijker dan je denkt

Harsen wanneer het jou het beste uitkomt. Zet het hars apparaat aan terwijl je je ontspant. Hars daarna je benen, armen of gezicht. Of je gaat voor een Brazilian Wax in de privacy van je eigen huis. Voorafgaand aan het harsen raden we je aan een van onze Video's te bekijken.

Milieuvriendelijke hars en wax producten

De harsproducten worden stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd in de ItalWax fabriek. Deze fabriek is voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde Duitse en Italiaanse apparatuur en is in staat om de natuurlijke en organische grondstoffen van de hars producten intact te houden. Alle harsen hebben een hoge adhesie (vermogen tot het binden met haren), waarbij het hars en wax proces zo optimaal mogelijk verloopt: effectief, snel, veilig en relatief pijnloos.

Harsen en waxen als een professional

Je kunt met onze top hars en wax eenvoudig thuis aan de slag met professionele hars, wax en hars apparaten. Veilig, effectief en super voordelig zelf waxen en harsen wanneer het jou uitkomt!

Bekijk onze uitgebreide instructie video's

Leren harsen of waxen is veel makkelijker dan je zou denken. Wij leren je hoe in de handleidingen  en/of de instructievideo's. Lukt het je niet? Bel of mail ons!

Hulp nodig?

Heb je onze hulp nodig bij het kiezen van de beste hars en wax (set) voor jou? Of lukt het harsen niet? Bel of mail onze wax en hars specialiste! Wij leren je alles om jezelf thuis succesvol te harsen en waxen.

Huidvriendelijke hars en wax producten

De ItalWax Top Formula en de Italwax synthetische lijn bevatten een unieke synthetische samenstelling die allergische reacties (op dennenhars) voorkomt. Bovendien hechten de harsen alleen aan het haar en niet aan de huid, waardoor het hars proces minder pijnlijk is dan bij harsen met klassieke hars. Daarnaast proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de juiste hars en wax technieken om het hars proces zowel effectief als veilig te laten verlopen. Indien u een starter bent adviseren wij u om vooraf de instructievideo’s van de specialisten van ItalWax te bekijken. Deze video’s zijn op onze website onder ‘Instructievideo’s’ te vinden.

De goedkoopste aanbieder van hars en wax binnen Europa

Harsdiscounter is de voordeligste aanbieder van hars producten binnen Europa. Dankzij ons slimme en omvangrijke inkoopbeleid kunnen wij alle hars en wax producten tegen bodemprijzen aanbieden. U heeft bovendien het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het volledige orderbedrag en de verzendkosten worden dan op uw rekening teruggestort.

Wax en hars producten groothandel

Heeft u interesse in de handige hars en wax producten? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! Wij bieden de laagste prijzen, hoge kwaliteit, zeer hoge kwaliteit hars producten en een uitstekende service. Het is uiteraard tevens mogelijk om in volume in te kopen. In het geval u specifieke wensen heeft, neem dan even contact op. Wij staan graag voor u klaar.

Informatie voor zakelijke klanten.

Indien u een professional bent en u uw activiteiten in bedrijfsvorm uitvoert, nodigen we u graag uit om eens een kijkje te nemen op www.maxxwellness.nl. U vindt hier de voor u bekende Harsdiscounter producten alsmede vele andere producten uit de beauty branche. Bovendien koopt u in tegen inkoopsprijzen. Na registratie en goedkeuring (meestal binnen 2 uur) kunt u aan de slag.