Paraffine

Italwax Paraffine

Wat is Italwax paraffine?

Italwax paraffine is een soort kaarsvet. Als het warm wordt, dan smelt het tot een vloeibaar product. Komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit.

Hoe wordt Italwax paraffine gebruikt?

Dit product zit in een paraffinebad, waarin u uw handen of voeten onderdompelt. Uw poriën gaan goed open staan waardoor het product goed in uw huid kan trekken.

Waar wordt Italwax paraffine voor gebruikt?

Als u last heeft van droge en beschadigde handen of voeten, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is Italwax paraffine zeker aan te raden. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel en verzacht de nagelriemen en pijnlijke spieren bij bijvoorbeeld reuma.

De voordeligste van Nederland!

Harsdiscounter is de goedkoopste aanbieder van ItalWax paraffine in Nederland. Dankzij ons uitgebreide en slimme inkoopbeleid zijn wij in staat om alle waxproducten voor de scherpste prijs aan te bieden.

Paraffine groothandel

Heeft u interesse in ItalWax paraffine? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! Wij bieden hoge kwaliteit harsproducten en een uitstekende service voor de aller scherpste prijzen. Indien u specifieke wensen heeft, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.