Harsdiscounter Blog

Waxen ook voor mannen?

  • Geplaatst op
  • Door Claudia Gharbi
  • 0
Waxen ook voor mannen?

Waxen is allang niet meer louter een ‘vrouwenzaak’. Steeds meer mannen vinden hun weg naar het waxen. Een voor de hand liggende reden is dat het hebben van een schone, gladde je er jeugdiger uit doet zien en de indruk wekt dat je zelfverzekerd bent en om je lichaam geeft... maar er is meer!

Hoe te beginnen met zelf harsen?

  • Geplaatst op
  • Door Claudia Gharbi
  • 0
Hoe te beginnen met zelf harsen?

"Wil je zelf graag aan de slag gaan met waxen waar en wanneer het jou uitkomt? Of wil je niet al teveel geld uitgeven aan een dure waxbehandeling in de salon? Dan biedt Harsdiscounter jou in beide gevallen uitkomst! Ga zelf aan de slag met een handige wax startersset; dan heb je meteen alles bij de hand wat je nodig hebt en kun je zelfstandig beginnen met ontharen in je eigen badkamer."

6 handige tips: Zomer en waxen

6 handige tips: Zomer en waxen

"De lente is onlangs begonnen en we kunnen weer genieten van de krokusjes die uit de grond schieten, blauwe luchten en het zonnetje. De stijgende temperaturen kondigen de zomer aan. En met de zomer in aantocht wil je natuurlijk stralend voor de dag komen in je zomerjurkje of bikini. Hoog tijd om nu al te beginnen met waxen."

Wat is Sugaring?

Wat is Sugaring?

"Ben je een liefhebber van natural things, dan zal sugar wax je wel aanstaan! Sugaring is namelijk een natuurlijke ontharingsmethode waarbij doorgaans geen chemicaliën of andere chemische stoffen aan te pas komen. Doorgaans wordt suikerhars oftewel sugar wax gemaakt van natuurlijke producten zoals water, honing en citroensap, oliën en uiteraard suiker. Je zou bijna je tanden zetten in deze smakelijke mix. Waxen met natuurlijke ingrediënten is een essentieel verschil tussen sugar waxing en traditionele waxing. Bovendien is het een minder pijnlijke manier van ontharen, omdat de suikerpasta er in dezelfde richting van de haargroei wordt afgetrokken. Daarnaast is suikerhars populair omdat het veel kan ingezet worden bij huidproblemen, maar ook omdat het meteen een dieptereiniging van de huid is."

Wat is Brazilian waxing?

  • Geplaatst op
  • Door Claudia Gharbi
  • 0
Wat is Brazilian waxing?

"Brazilian waxing is populair, maar toch is niet iedereen op de hoogte over wat het precies inhoudt. Er is namelijk een onderscheid tussen een bikiniwax, waarbij het haar aan de zijkanten en het bovenste gedeelte langs de bikinilijn wordt verwijderd en de Brazilian way. Bij een Brazilian wax worden alle haren gewaxt in en rondom het schaamstreekgebied. Dat gaat een stapje verder dan alleen de bikinilijn weghalen. Bij de Brazilian methode worden dus ook de haren bij de vagina, het perieum en rond de anus weggehaald. Inclusief dus ook alle moeilijk bereikbare plekken."