Harsapparaat

Harsapparaten

Harsdiscounter biedt een ruim assortiment aan harsapparaten, ofwel harsverwarmers, elk met een eigen specialiteit. De basisstations van de  Easy Single, Double en Triple bieden plaats voor respectievelijk 1, 2 en 3 harspatronen van 100ml. Daarnaast bieden wij harsverwarmers voor harsblikken á 400ml en 800ml. Deze apparaten zijn met een bijgeleverde plastic deksel af te sluiten en zijn voorzien van een regelbare thermostaat. De meest geavanceerde hars verwarmers hebben een zeer nauwkeurige elektronische thermostaat. Deze zorgt ervoor dat de ingestelde temperatuur altijd exact gelijk blijft.Mocht u harskorrels prefereren, bent u ook aan het juiste adres. Binnen het assortiment hebben wij namelijk professionele harsapparaten die geschikt zijn voor filmwax harskorrels.

Opwarmingstijd

De opwarmingstijd van volle cassettes of blikken omvat circa 20 minuten, afhankelijk van de viscositeit (stroperigheid) van de hars dat u verwarmt.

2 jaar garantie

Op elk harsapparaat krijgt u 2 jaar garantie. Mocht het aangekochte harsapparaat binnen deze periode onverhoopt defect raken, zorgen wij voor een passende oplossing. Uiteraard is de garantie gebaseerd op normaal gebruik, zoals de Europese richtlijnen beschrijven.

De scherpste prijzen van Nederland!

Harsdiscounter is de goedkoopste aanbieder van harsapparaten binnen Nederland. Ons uitgebreide en slimme inkoopbeleid stelt ons in staat om alle apparaten en harsproducten voor de aller scherpste prijs aan te bieden.

Harsverwarmer groothandel

Heeft u interesse in de harsapparaten? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! De harsapparaten zijn ook in groot volume leverbaar. Wij bieden daarbij hoge kwaliteit en een uitstekende service voor de aller scherpste prijs. Indien u specifieke wensen heeft, neem dan even contact op. Wij helpen u graag verder.