Handige, complete en voordelige startersets
SALE

ItalWax Starterset Brazilian / Bodywaxing  800 ml

Starterset Brazilian / Bodywaxing 800 ml

Alles wat je nodig hebt voor een mooie Brazilian waxing, maar ook voor het ontharen van oksels en gezicht. 800 ml versie

SALE

ItalWax Starterset Pro 800 Film Wax

Starterset Pro 800 Film Wax

Professionele Starterset Film Wax 800 voor een voordelige prijs! Uitermate geschikt voor Oksels harsen, Bikinilijn harsen, Gezicht harsen, Armen harsen en Benen harsen.

SALE

ItalWax Starterset Pro 800

Starterset Pro 800

Professionele Starterset 800 voor een voordelige prijs! Uitermate geschikt voor Benen harsen, Armen harsen en rug en borst harsen.

SALE

ItalWax Starterset Brazilian / Bodywaxing  400 ml

Starterset Brazilian / Bodywaxing 400 ml

Alles wat je nodig hebt voor een mooie Brazilian, maar ook voor het ontharen van oksels en gezicht.

SALE

ItalWax Starterset Pro 400 Film Wax

Starterset Pro 400 Film Wax

Professionele Starterset Film Wax voor een voordelige prijs! Uitermate geschikt voor Oksels harsen, Bikinilijn harsen, Gezicht harsen, Armen harsen en Benen harsen.

SALE

ItalWax Starterset Pro 400

Starterset Pro 400

Professionele Starterset voor een voordelige prijs! Uitermate geschikt voor Benen harsen, Armen harsen en rug en borst harsen.

Harsset met roller voor armen en benen

Handige en eenvoudig te gebruiken SOLO elektrische roll-onkit waarmee je thuis snel en efficiënt ongewenst haar verwijdert.

SALE

Refectocil Wenkbrauw & Wimper Starterset Sensitive

Wenkbrauw & Wimper Starterset Sensitive

Voordelige Starterset met alle benodigdheden voor het verven van Wimpers & Wenkbrauwen. Sensitive uitvoering. Speciaal voor de gevoelige huid.

SALE

Refectocil Wenkbrauw & Wimper Starterset

Wenkbrauw & Wimper Starterset

Voordelige Starterset met alle benodigdheden voor het verven van Wimpers & Wenkbrauwen.

SALE

Refectocil Wenkbrauw - Verf & Styling Starterset

Wenkbrauw - Verf & Styling Starterset

Voordelige professionele kit met alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen te verven én vervolgens te stylen. Bevat wenkbrauw verf en wenkbrauw styling tools.

SALE

Starterset Gezicht waxen voordeelset

Starterset Gezicht waxen voordeelset

Voordelige set met alle benodigdheden voor het waxen van wenkbrauwen, gezichtshaar, lippen en bakkebaarden. Met professionele en duurzame waxverwarmer

SALE

ItalWax Starterset Basic waxing

Starterset Basic waxing

Een zeer voordelige set met kwalitatief hoogstaande basis benodigdheden voor het harsen en verzorgen van diverse lichaamsdelen.

Hars en wax startersets

Diverse wax en hars sets 

Wilt u zelf het gehele harsproces eens doorlopen en uitproberen? Harsdiscounter heeft diverse startersets samengesteld waarin alle facetten van een harsbehandeling kunnen worden beproefd. Zo zijn er sets voor body waxen alsook Brazilian behandelingen. Van de prewax producten tot de afterwax producten, de harsset voor starters bevat het complete pakket. En u kunt helemaal uw eigen gang gaan. Bovendien bent u nog goedkoper uit ook! 

Alle wax en harsproducten zijn van A-merken zoals ItalWax, Biemme en Xanitalia

De juiste techniek is cruciaal

Omdat het harsproces secuur en goed dient te worden uitgevoerd, zijn er een aantal instructievideo’s op de website te vinden of op het Youtube kanaal van Harsdiscounter. Speciaal voor de starter opgenomen door de harsspecialisten van ItalWax. U vindt deze video’s in het hoofdmenu onder ‘instructievideo’s’. De harsprocedures voor de bikinilijn, de oksels, het gezicht en de borst worden hierin uitgelicht.  

De voordeligste van Nederland!

Harsdiscounter is de voordeligste aanbieder van startersets binnen Nederland en Duitsland Door groot en slim in te kopen, kunnen wij alle harsproducten – waaronder de startersets – tegen bodemprijzen aanbieden.  

Harssets groothandel

Heeft u interesse in complete hars en wax sets voor starters? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! Naast de aller scherpste prijzen bieden wij harsproducten van zeer hoge én een uitstekende service. Uiteraard is het ook mogelijk om in groot volume in te kopen. In het geval u specifieke wensen heeft, verzoeken wij u vriendelijk om even contact op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.