Brazilian Waxing Startersets


SALE

ItalWax Starterset Brazilian / Bodywaxing  800 ml

Starterset Brazilian / Bodywaxing 800 ml

Alles wat je nodig hebt voor een mooie Brazilian waxing, maar ook voor het ontharen van oksels en gezicht. 800 ml versie

SALE

ItalWax Starterset Brazilian / Bodywaxing  400 ml

Starterset Brazilian / Bodywaxing 400 ml

Alles wat je nodig hebt voor een mooie Brazilian, maar ook voor het ontharen van oksels en gezicht.

Wat is Brazilian waxing?

Brazilian waxing is populair, maar toch is niet iedereen op de hoogte over wat het precies inhoudt. Er is namelijk een onderscheid tussen een bikiniwax, waarbij het haar aan de zijkanten en het bovenste gedeelte langs de bikinilijn wordt verwijderd en de Brazilian way. Bij een Brazilian wax worden alle haren gewaxt in en rondom het schaamstreekgebied. Dat gaat een stapje verder dan alleen de bikinilijn weghalen. Bij de Brazilian methode worden dus ook de haren bij de vagina, het perieum en rond de anus weggehaald. Inclusief dus ook alle moeilijk bereikbare plekken. De meesten gaan voor volledig kaal. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een ‘driekhoekje’ of ‘streepje’ aan de voorkant te laten staan. De keuze is immers aan jou. Het resultaat is doorgaans een kale, gladde huid zonder irritaties. Zowel vrouwen als mannen kiezen voor deze ontharingsmethode.

Wat heb je nodig voor Brazilian waxing?

Hoofdzakelijk heb je drie dingen nodig om zelf aan de slag te gaan met Brazilian waxing. Natuurlijk de wax zelf. Daarnaast heb eerst een voorbereidingsproduct nodig, de zogenaamde pre-wax olie en voor na de behandeling de afterwax lotion. Alledrie de producten zorgen ervoor dat je het beste resultaat krijgt. Een supergladde huid en een verzorgd gevoel. Verder in dit artikel tref je meer informatie over de soorten wax.

Meer informatie over Brazilian Waxing? Lees ook onze blog: Wat is Brazilian Waxing?

Brazilian Waxing Starterset

Onze Brazilian Waxing Kit heeft alles wat je nodig hebt om Brazilian Waxing uit te voeren in je salon. Deze wax kit is speciaal ontworpen voor de intieme en gevoelige gebieden.