Starterskits

ItalWax Starterskit

ItalWax harsset voor starters

Wilt u zelf het gehele harsproces eens doorlopen en uitproberen? ItalWax heeft een starterskit samengesteld waarin alle facetten van een harsbehandeling kunnen worden beproefd. Van de prewaxproducten tot de afterwaxproducten, de harsset voor starters bevat het complete pakket. En u kunt helemaal uw eigen gang gaan. Bovendien bent u nog goedkoper uit ook! 

De inhoud van de starterskit

  • Prewax lotion ‘Aloë’ van 100ml
  • 2 harspatronen van 100ml met verschillende soorten hars
  • Een 40W harsverwarmer voor het verwarmen van harspatronen (inclusief twee jaar garantie)
  • Olievrije afterwax lotion ‘Azuleen’ van 100ml
  • 20 harsstrips

Alle harsproducten zijn van het A-merk ItalWax.

De juiste techniek is cruciaal

Omdat het harsproces secuur en goed dient te worden uitgevoerd, zijn er een aantal instructievideo’s op de website te vinden. Speciaal voor de starter opgenomen door de harsspecialisten van ItalWax. U vindt deze video’s in het hoofdmenu onder ‘instructievideo’s’. De harsprocedures voor de bikinilijn, de oksels, het gezicht en de borst worden hierin uitgelicht.  

De voordeligste van Nederland!

Harsdiscounter is de voordeligste aanbieder van ItalWax starterskit binnen Nederland. Door groot en slim in te kopen, kunnen wij alle harsproducten – waaronder de starterskit – tegen bodemprijzen aanbieden.  

Harssets groothandel

Heeft u interesse in de complete ItalWax harsset voor starters? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! Naast de aller scherpste prijzen bieden wij harsproducten van zeer hoge én een uitstekende service. Uiteraard is het ook mogelijk om in groot volume in te kopen. In het geval u specifieke wensen heeft, verzoeken wij u vriendelijk om even contact op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.