Afterwax

Nabehandeling Harsen

Afterwax: de beste nahandeling

Na het harsen kan op de huid rode uitslag verschijnen en raakt de pH-waarde van de huid doorgaans uit balans. Bij het harsen wordt de natuurlijke beschermlaag op onze huid deels verwijderd. Gedurende die tijd is de huid blootgesteld aan een hoger risico op infectie. Een goede nabehandeling met afterwax verkleint de kans op een lelijke en onaangename uitslag of infectie. Harsdiscounter beschikt over de beste afterwax producten die de huid kalmeren, de opperhuid herstellen en de pH-waarde weer in balans brengen. Alle afterwax producten zijn bovendien zeer zuinig in gebruik en gaan vele behandelingen mee.

Het verwijderen van harsresten

De haren zijn verwijderd, maar de hars blijft zitten. Het assortiment van Harsdiscounter biedt verschillende afterwax gels en oliën die de harsrestanten eenvoudig verwijderen en het plakkerige gevoel wegnemen. Bijkomende rode uitslag en irritaties worden geminimaliseerd door de kalmerende werking van menthol. Dit zorgt er bovendien voor dat de huid fris, soepel en zacht aanvoelt. Afterwax Menthol heeft namelijk antiseptische eigenschappen waardoor ontstekingen worden voorkomen.

De goedkoopste van Nederland!

Harsdiscounter is de voordeligste aanbieder van ItalWax hars afterwax producten binnen heel Nederland. Ons slimme en omvangrijke inkoopbeleid kunnen wij alle harsproducten tegen bodemprijzen aanbieden.

Afterwax producten groothandel

Heeft u interesse in de handige ItalWax afterwax producten? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! Naast de aller scherpste prijzen bieden wij zeer hoge kwaliteit harsproducten en een uitstekende service. Het is uiteraard tevens mogelijk om in volume in te kopen. In het geval u specifieke wensen heeft, neem dan even contact op. Wij staan graag voor u klaar.