Prewax

Voorbehandeling Harsen

Prewax: de beste voorbereiding

De huid kan een hoop hebben, maar is op veel plaatsen delicaat. Hygiëne is dan ook van groot belang bij het harsen. Vet, vocht, huidschilfers, bacteriën en make-up belemmeren namelijk een pijnvrij harsproces met optimaal resultaat. Om te voorkomen dat de huid te veel met de aangebrachte hars wordt meegetrokken, dient de huid te worden schoongemaakt, gedroogd en ontvet. Het reinigen van de huid kan uitstekend worden gedaan met behulp van lotions, gels en cosmetische talkpoeder. Alle voorbehandelingsproducten zijn zeer spaarzaam en gaan vele behandelingen mee.

”Een goede voorbehandeling vermindert de pijn”

Prewax lotions, gels en talkpoeders maken het harsen vele malen aangenamer. De lotions en gels ontvetten en reinigen de huid én laat de haren rechtop staan voor een optimale inkapseling van de hars. Door de inkapseling van de haren, heeft de hars uitstekende grip. De hars zal dankzij deze hulpmiddeltjes minder aan de huid plakken en minder rode plekken achterlaten.

De voordeligste van Nederland!

Harsdiscounter is de voordeligste aanbieder van hars voorbehandelingsproducten binnen Nederland. Dankzij ons uitgebreide en slimme inkoopbeleid kunnen wij u alle harsproducten voor bodemprijzen aanbieden.

Prewax producten groothandel

Heeft u interesse in de handige ItalWax prewaxing producten? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! Naast de aller scherpste prijzen bieden wij zeer hoge kwaliteit harsproducten en een uitstekende service. Het is ook mogelijk om in groot volume in te kopen. Indien u specifieke wensen heeft, neem dan even contact op. Wij staan voor u klaar.