Verzorgende producten die gebruikt worden voorafgaand aan een ontharing

Xanitalia Extra droge olie voor pre & afterwax | 250ml

Weldadig ruikende zeer droge olie die geschikt is voor zowel voor als na het waxen. Met menthol en azuleen extract

Andmetics Brow Protection powder

Het professionele BROW PROTECTION POWDER van Andmetics biedt een perfecte bescherming van de huid tegen WAXING. Het product is geschikt voor alle huidtypen.

ItalWax Full Body Wax pre-wax olie 250ml

Een zachte natuurlijke olie, geformuleerd met natuurlijke plantaardige componenten. Het wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op de Full Body Wax wax ontharingsprocedure en helpt om wax gemakkelijker aan te brengen.

ItalWax Nirvana Sandelwood Spa Prewax oil

Heerlijk ruikende pre wax olie met een zacht en sensueel aroma. Bevat Sandelhout

Andmetics Micellar Water 500ml

Andmetics professioneel micellair water is de eerste stap naar een perfecte wax behandeling.

ItalWax Pre Wax Sandal Wood Oil 250ml

Een zachte natuurlijke olie op basis van natuurlijke plantaardige componenten die wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op de wax epilatie procedure.

ItalWax Pre wax Foaming Lotion "Lime"

Schuimende pre wax lotion Limoen zorgt voor een perfecte voorbereiding op het harsen.

ItalWax Prewax Sugar Mousse Vanilla

Schuimende vanille lotion voor de verwijdering van cosmetica resten op de huid ter voorbereiding op het harsen met suikerhars.

ItalWax Prewax GEL Aloe Vera 250ml

Prewax gel voor kleine huidoppervlakten. Ter voorbereiding op het harsen

ItalWax Cosmetische Talkpoeder Menthol

Cosmetische Talkpoeder Menthol 150 gram

ItalWax Cosmetische Talkpoeder

Cosmetische talkpoeder zonder zink oxide en daardoor geen huid irritatie.

ItalWax Pre Wax Lotion Aloe Vera

Lotion op basis van Aloe Vera om de huid voor te bereiden op ontharen met hotwax, filmwax of sugaring.

Prewax: de beste hars voorbereiding

De huid kan een hoop hebben, maar is op veel plaatsen delicaat. Hygiëne is dan ook van groot belang bij het harsen. Vet, vocht, huidschilfers, bacteriën en make-up belemmeren namelijk een pijnvrij harsproces met optimaal resultaat. Om te voorkomen dat de huid te veel met de aangebrachte hars wordt meegetrokken, dient de huid te worden schoongemaakt, gedroogd en ontvet. Het reinigen van de huid kan uitstekend worden gedaan met behulp van lotions, gels en cosmetische talkpoeder. Alle voorbehandelingsproducten zijn zeer spaarzaam en gaan vele behandelingen mee.

Voorbehandeling harsen

De verzorgende producten van Harsdiscounter worden gebruikt bij de voorbehandeling voor het harsen. Vaak vergeet men in haast om een goede voorbehandeling te treffen, dit moet je zeker niet doen! Prewax lotions, gels en talkpoeders maken het harsen vele malen aangenamer. De lotions en gels ontvetten en reinigen de huid én laat de haren rechtop staan voor een optimale inkapseling van de hars. Door de inkapseling van de haren, heeft de hars uitstekende grip. De hars zal dankzij deze hulpmiddeltjes minder aan de huid plakken en minder rode plekken achterlaten.

Na het aanbrengen van de lotion of gel wordt aangeraden om talkpoeder aan te brengen. De talkpoeder legt hierbij een beschermend laagje op de huid, waardoor het harsen minder gevoelig wordt. Een goede voorbehandeling vermindert de pijn! Bovendien is het aan te raden om de dag voordat je gaat harsen geen olie of vaseline op de desbetreffende plek te smeren.

Prewax producten groothandel

Heeft u interesse in de handige ItalWax prewaxing producten? Bestel deze dan vandaag nog bij Harsdiscounter! Naast de aller scherpste prijzen bieden wij zeer hoge kwaliteit harsproducten en een uitstekende service. Het is ook mogelijk om in groot volume in te kopen. Indien u specifieke wensen heeft, neem dan even contact op. Wij staan voor u klaar.